Brynäs IF

711077 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1907723

Sv: A propósito de nada
Peja: Vad man kan göra för att locka mer publik? Ja, i grund och botten handlar det om att (åter) etablera sig som ett topplag. Det är en absolut förutsättning. Du kan ha hur mycket evenemang för både barn och vuxna som helst. Så länge laget harvar i nedre delen av tabellen 8 av 10 säsonger, så kommer sådant bara att ge högst marginell effekt. Sen har väl Brynäs nästan bättre publikstöd borta än hemma på vissa orter om man ser till antalet Brynäs-supportrar som finns på orten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Petrov: "Sen har väl Brynäs nästan bättre publikstöd borta än hemma på vissa orter om man ser till antalet Brynäs-supportrar som finns på orten."

Har du något exempel? I Gävle drar Brynäs 6000 i snitt varje år. På bortamatcherna är knappt bortasektionen full. I vissa städer är den i princip tom. Den här tanken om att Brynäs har mer supportrar utanför stan än i den är helt absurd.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Petrov: Fick just ett mail om att man gör Gavlerinken kontantfri. Ett ödesdigert misstag och inget som kommer locka mer folk till arenan...

Tvärtom! Många, särskilt äldre vill betala kontant och många har också gjort det till en principsak. Det logiska i det kan naturligtvis diskuteras men jag anser att det sista Brynäs behöver är att skapa irritation bland besökare. Jag är ganska säker på att detta kommer att leda till bojkott hos många trogna gamla besökare...
Kommentera