Brynäs IF

705107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1907691

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Dåligt och dåligt, det är ju inte så att Brynäs har bättre publikstöd någon annanstans. Den konstruktiva diskussionen vore hur man kan göra för att locka mer publik istället för att alltid gnälla på publiksiffrorna. Är övertygad om att gnäll-mentaliteten som finns bland Brynäsfans (också bland många utanför Gävle) är destruktiv för publiksiffrorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Vad man kan göra för att locka mer publik? Ja, i grund och botten handlar det om att (åter) etablera sig som ett topplag. Det är en absolut förutsättning. Du kan ha hur mycket evenemang för både barn och vuxna som helst. Så länge laget harvar i nedre delen av tabellen 8 av 10 säsonger, så kommer sådant bara att ge högst marginell effekt. Sen har väl Brynäs nästan bättre publikstöd borta än hemma på vissa orter om man ser till antalet Brynäs-supportrar som finns på orten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Varför skulle rena påpekanden om publiksiffran vara destruktivt för densamma? Jag har bara konstaterat hur det ser ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Håller helt med dig!
Dels så har vi legat och kämpat på botten de senaste åren. Så publikstatistik om hur många som kommer bygger på "dåliga" tider.
En final hjälper inte.
Det tar tid att få nya intresserade och/eller väcka nytt liv i gamla som ledsnat och tappat intresset.
Sedan: Varför skall en familj av 2 vuxna och 2 barn gå och se Brynäs kämpa i botten? Jämnför man priset för dessa att se Brynäs och dessa att ta en dag på Furuvik, kanske med uppträdande. Vad betalar de för då de åker till Gavlerinken?
I Gävle tror man tydligen på ljudet och gå och ta en öl i pausen!
Barnen är inte att försaka. De är nästa generations Brynäsare - men vilka barn fastnar för ett lag som går dåligt.
De väljer att heja på det lag som vinner och leder serien så de kan snacka på skolgården. Iaf var det så på min tid - om man inte hade en förälder som tog en till rinken.
Så vinsten i att investera i ett bra lag, eller risken att göra det mot att inte göra det, mäts inte i alltid i kronor och ören då säsongen är klar.
Det är en långsiktig investering..
Kommentera