Brynäs IF

710621 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1908324

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Kan vi inte bara inse att vi inte är bättre. BZ har förstört vår fina klubb med vår junioranda..

Rautio - Ja inte kommer han bli bättre i år. Varför förlängde Bz??

Karhunen - Dax att ge han en ordentlig chans!!!!

Gunde - Han är passé.. kommer inte tillbaka till den Gunde som var hos oss innan KHL.

Berra - Väntar bara på att han går sönder igen.

Kilas - Finns bättre backar med samma lön. Förstår inte hypen kring honom. Noll spelsinne, skjuter alltid utanför eller i första täck.

Andersén - Har alltid varit rätt knubbig. Men jag ser att hans storhetstid är förbi. Spelar för svårt och tror han är bättre än vad han är.

Norin - Bäste backen såhär långt.

Lundgren - Våran 2a bästa back.

Larsson - Skicka direkt!! Vad gör han för nytta?!?!?

Ersson - Ge han chans NU!

Danielsson - Där är jag inte orolig. Visar upp k*k och krigar på. Snart lossnar det. Dock är han inte jättesnabb längre. Och att han fick ett 3 årigt långt kontrakt är något som nästa sportchef kommer klaga på likt Bz gjorde på Sundlöv..

Kellman - Ja han är bra faktiskt.

Boqvist - Spelar med härlig fart och finess. Men blir allt som oftast fel i det sista avgörande biten. Inte god för 40 poäng iaf. Och absolut ingen ny Silver eller Oskar.

Kousal - Bästa forwarden såhär långt.

Jensen - Jag har så jävla svårt för Jensen. Gör inte mycket rätt för den lön han har. Längtar redan till nästa säsong då vi kan satsa på en ny BRA center.

Kristo - Herregud så dålig han är! Gör allt fel. Och besitter inga av dom spetskompetenser alls som Bz beskrev när han värvades. Ge han kicken nu. Och satsa på Bjursa. Han kommer iaf få foten snart. Bättre att göra sej av med han fortast möjligt.

Rohdin - Hur kommer det sig att nästa alla som varit bra i andra lag kommer hit och blir sämre. Spelar hittills alldeles för svårt och ett spel som inte är Jockes adelsmärke.

Jacke - Han passar bäst som fjärde line spelare. Men är inte bra nog för en 3e. Nu är det ju Bz lagbygge och vi har inget annat. .

Nilsson - Ännu en värvning som är helt galen. Totalt uddlös. Ingen hitt för mig men tydligen ser Bz och Sjödda något som ingen annan ser....

Mannberg - Kommentarer överflödiga. Vad gör han i ett Brynäs som vill vinna matcher???

Asklöf - Gör det han ska inte mer.

Alcén - Bra som slutspels krigare men absolut ingen spelare som laget blir bättre utan i serielunken..

Forslund - Får ju inte ens chansen.. fattar egentligen inte den här värvningen heller.

Bjurström - NU MÅSTE DET VARA DAX FÖR SJÖDDA ATT SATSA PÅ ALEX!!!

Westfält - För grön. Men hans tid kommer. Hoppas jag...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Pettisbif: är du Leksing eller :)
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Pettisbif: Vad håller du på med?
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
För egen del så är jag rätt nöjd med denna match. Om man betänker hur det såg ut innan vi gjorde justeringar i spelmodellen så ser sensationellt bra ut. I denna match så satt ju dessutom långa spelet på "tjuvande" forward några gånger som ju var en detalj i nya modellen. Bra jobbar av coacherna tycker jag.

Egentligen är det två saker som inte fungerar hittills och det är målskyttet och att vi släpper in spelare för avslut i egna slottet alldeles för enkelt.

När det gäller målskyttet så är väl tyvärr den stora svagheten i laget på förhand. Premierar man bredd istället för stjärnor så får man skjuta mer o satsa på styrningar.... Dock har vi två klara uppsidor här. För det första så har inte Nicklas Danielsson kommit igång ännu vilket jag är säker på att han kommer att göra. Den andra uppsidan är om/när Jesper Boqvist börjar göra mål. Han skapar ju otroligt mycket lägen och även om jag tycker att han borde träna på sitt skott så är det inte dåligt. Handlar nog mest om rutin och självförtroende. Alldeles oavsett är det jävligt skönt att se Boqvist med pucken. Det är dessutom kul att se att han har blivit riktigt bra längs sargerna. Han vinner otroligt mycket puck.

Det andra problemet är som sagt att vi släpper in motståndarna i farliga avslutslägen alldeles för ofta och enkelt. Något stämmer inte i försvarsarbetet och jag skulle tro att det har med hur center och backarna jobbar tillsammans (eller inte). Vi måste bli bättre på att styra spelet på utsida och täcka av pass inåt i mitten.

Men mycket ser som sagt bra ut och förutom Boqvist som var bäst i laget i kväll så gillar jag:
- Kousal som gör det mesta bra och är riktigt bra på små ytor och under press. Det är typiska egenskaper på någon som gör en del "skitmål".
-Inledningen på matcherna förstås, härligt att vi kan spela i sån fart.
- Bertilsson!
- Erik Norin är lite som Lucas Carlsson, väldigt allround.
- Andersén är inte någon EK65 men en sån som man vill ha i sitt lag

Nu behöver vi lite poäng så att lite arbetsro kan infinna sig.

God natt!

PS. Jag tycker fortfarande att Sjödda och Janne kan lägga ifrån sig taktiktavlorna och coacha spelarna lite mer under match. DS
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Pettisbif: Vi förlorar en match som över tre perioder är otroligt jämn.
Den hade kunnat gå hur som helst.
Men min känsla är att du skriver när du kanske trodde att det skulle bli enklare än vad det blir/blev med tanke på första 10 minuterna i matchen.

Jag tycker vi gör en bra match. Frölunda lyckas pricka in det fjärde målet när Boqvist tio sekunder innan kunnat avgöra.

Men att sitta och spy galla över i stort sett hela laget blir enbart urlöjligt.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Pettisbif: det du skriver om Gunde är helt befängt. Skärp dig! Han är vår bästa back
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Pettisbif: ”Gunde - Han är passé.. ”

Fy fan va dålig du är! Hade moderatorerna agerat på impulsiv dumhet hade du varit väck från forumet. Skärp dig! Sluta vara så känslostyrd hela tiden och försök nyktra till dina ”analyser”...
Kommentera