Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1910608

Sv: Jaha
Peja: Brynäs låg på 48,39% och HV71 51,61%.

Förra säsongens kvartsfinal låg Brynäs på ca 30%, inte så förvånande. Ändå rätt sjukt.

I slutändan är det viktigast att vinna matcher men det vi diskuterar är ju hur man gör det hållbart, i längden. Och hur det kommer att se ut i framtiden. Det här med att man fastnar i botten eller i toppen och att bara självförtroendet av att vinna matcher kommer att räta ut statistiken är väldigt spekulativt. Såklart en del lag ligger i toppen eller botten efter några matcher, och ligger kvar där sen. Men det är ju mest för att det är rätt dåliga eller bra lag. Det är inte så att alla lag underpresterar eller överpresterar i början, många lag ligger på en normal nivå. Mer än sällan finns det dock lag som överpresterar eller underpresterar kraftigt. Efter dessa matcher är LHC ett av dom lagen. 5 matcher är givetvis för lite för att säga hur bra/dåliga LHC egentligen är, det går inte för något lag. MEN det man kan säga är om dom överpresterat eller underpresterat under dessa matcher. Man kan diskutera hur representativa dessa matcher är för deras egentliga kapacitet (inte speciellt skulle jag säga).

Så att sitta som LHC-supporter nu och vara nöjd för " i slutändan är det viktigaste alltid att vinna matcher", ja, då ser man inte hela bilden. Det är inte så enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jaha
Rodrigo: Jag menar att vinsterna ger Tommy & LHC en positiv känsla och arbetsro. Och att de omständigheterna ger honom bättre förutsättningar att kunna korrigera fel i spelet än vad massa förluster hade gjort. Det tror jag gäller på alla typer av arbetsplatser.

Sedan... Ärligt talat; hur kan någon Brynässupporter tro att den kan göra en bättre analys av LHC:s spel hittills än vad deras tränarteam gör? Skulle tro att de är mycket väl medvetna om bristerna i spelet.
Kommentera