Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1911870

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Hej, vet inte vad ni andra tycker men mitt i det nattsvarta mörkret så känns det som kedjorna såg rätt bra ut mot slutet av matchen. Något att bygga vidare på och jag vet att det går att ta med sig en bra avslutning.
Skönt att Boqvist äntligen fick hänga en kasse. Kellman såg stark ut hela matchen och vägrade vika ner sig. Mitt i all kritik så måste man hylla den värvningen. Danielsson fortfarande utan mål men jag tyckte han också visade mod och ansvar i slutet av matchen. Överhuvudtaget så var det skönt att se hur spelarna uppträdde mot slutet av matchen när man fick ”blodvittring”. Så måste vii förstås spela hela tiden!

Men jag fattar inte att vi börjar alla säsonger med ett försvarsspel som gör att allt självförtroende försvinner.
Kanske är det som Grönborg sa, att vi vill flr mycket och blir ”spretiga”. Man jagar för hårt och tappar markering. I match efter match och säsong efter säsong...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
KalleTeodor: Ja, det som är positivt är det aldrig sett hopplöst ut som det gjorde stundtals under förra årets inledning. Men nåt skumt är det när så många etablerade, duktiga spelare upprepar enkla misstag, särskild i de två senaste matcherna. Det sitter förstås i skallen men vad behövs för att få det att sluta? Tränarbyte är ju ett klassiskt sätt. Byta sportchef har nog ingen effekt alls på årets säsong. En eller ett par nya klasspelare skulle i alla fall märkas på isen.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
KalleTeodor: Ja, alltså jag tycker verkligen att det finns potential i gruppen. Kanske inte SM-guldspotential men mycket mer än så här iaf. Största problemet enligt mig är hur vi spelar, inte spelarna själva.

Så jag kan inte riktigt skriva under på "fuskbygge" och allt vad folk kallar det. Visst har vi en defensiv prägel på laget men då måste man ju utnyttja det också.

Största problemet är lagledningen.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
KalleTeodor: håller helt med, dom gav aldrig upp utan man såg frustrationen och kämparglöden, inga idiotutvisningar eller dylikt trots att man låg under med 0-4...
Kommentera