Brynäs IF

713924 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1914875

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Vad är det jag sagt. Vår fjärde kommer ställa till mycket bakåt. Mycket pga att vi inte har en SHL center. Varken Asklöf eller Westfält är redo!! Därav att Alex Johansson skulle vara perfekt! Som jag tidigare skrivit. Såg dessutom att i HV är Thuresson 13e forward med Thörnberg skadad. Även Martin Johansson i FBK var utanför idag. Känns som det går att hitta spelare bara man vill.

Positivt med Söderström och att Nicke äntligen gjorde mål. Nu kanske det kan släppa. Även fast jag tycker han ser helt lost ut i anfallsväg. Kristo lär inte få många fler chanser. Kul dock att Kousal är den enda spelare av klass bland forwardsen.

Såhär vill jag se laget nästa match:

Karhunen hoppas jag är tillbaka och står precis som Lundgren, Westfält och Mannberg.

Gunderson - Lundgren
Bertilsson - Ersson
Söderström - Andersén
7e:Kilström

Kousal - Jensen - Boqvist
Danielsson - Kellman - Rohdin
Mannberg - Blomqvist - Alcén
Forslund - Westfält - Nilsson
13e:Kristo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Pettisbif: Kul dock att Kousal är den enda spelare av klass bland forwardsen. 

Här blev det lite fel i skrivandet eller hur!? För det är väl snarast tragiskt att han är den enda spelaren av klass bland forwards. Däremot skulle det vara kul om det var fler forwards av klass i laget. Vilket det säkert finns. Men dessa har tråkigt nog inte visat det ännu.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Pettisbif: men inte fan beror väl Brynäs usla start på att vi har usel fjärdekedja?

Vi har en målvakt som varit riktigt usel, särskilt idag. Spelar ingen roll om bäckis och ovechkin spelat i fjärdelinan om målisen släpper in vart fjärde skott.

Shl bästa backuppsättning har varit shl sämsta backuppsättning. En 17 årig debutant går in och är precis lika bra om inte bättre än övriga herrar.

Tre av sex spelare i våra två första formationer hade inför ikväll inte gjort ett enda mål. Danielsson hade gjort 0 på sju matcher och Jensen har mäktat med 2 andraassist i pp. Kristo har inte gjort ett mål.

Vi har större problem än att vår fjärdekedja inte är bra tycker jag.

Dock var dagens match ett fall framåt mot inledningen av säsongen. Men frågan är hur ofta man kan vinna när alltid minst en lagdel verkar ha en dålig dag?
Kommentera