Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1923861

Sv: Värvninscirkusen
Spajderman: Också får Rödin ansluta till nästa säsong....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Värvninscirkusen
För er som har lite bättre koll på hur det kontrakt med mera fungerar.
Självklart vill ju Dackell och även kommande sportchef förlänga med Gunderson som har utgående.
Men är det BARA att förlänga hans kontrakt eller hur fungerar det iom att han är amerikan samt allt detta med artistkontrakt osv?
Läste någonstans att Mora (tror jag det var) som tog in två spelare som under början på säsongen (första tio matcherna) var tvungna att bosätta sig i Norge?!

Sen till värvningskarusellen så var det ju bara en tidsfråga tills HL skulle lämna.
Han har försökt och försökt men tyvärr inte fått till det.
Sen tycker jag att man ska gå ut ganska starkt (Dackell) och inte ta in en spelare för att ta in en spelare. För mig ska vi ha in riktig spets om vi överhuvudtaget ska ta in spelare.
Ölund vore en jättefin förstärkning även om det inte är en spelare som gör 40 poäng. Men han vore jättefin att få in. Dock otroligt svårt att få in honom i laget tycker jag. För vad jag minns av när han testats som ytterforward är att han fungerade klart bättre som center. Och då får vi problemet med Jensen och Kellman då dessa inte heller är några yttrar.

Ikonen för mig vore en bra förstärkning. Men frågan är om det inte skulle gå att få tag på någon spelare som kanske har högre spetskvaliteer än just Ikonen?
Känslan är ju ändå att vissa spelare i AHL börjar röra på sig mer och mer.

Men just Storm och Görtz exempelvis tycker jag inte att man ska gå efter just nu. Av den enkla anledningen att de två inte skulle göra oss så pass mycket bättre än vi för närvarande är och därav dumt att riskera att få ytterligare löneposter.
Hellre avvakta 1-2 veckor till för att få spelare som verkligen gör skillnad. För jag är tämligen övertygad om att vi kan hitta en/sådana spelare.
Kommentera