Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1923867

Sv: Värvninscirkusen
Axle San: Jag känner det som att ni överskattar både Ölund och Ikonen. Framförallt den sistnämnde. Skall vi ha riktig spets skall vi ha bättre spelare. Skall vi spetsa till bredden så är Ölund ett alternativ. Ikonen ser jag inget behov av. En tänkt spetsspelare som är bra 25% av matcherna han spelar behöver vi inte...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Värvninscirkusen
bradberry: Håller med dig helt här.
Ikonen är en duktig hockeyspelare, men om vi ska ha in riktig spets så hade man ju hellre tagit Kevin Clark för att bara nämna en. Clark för mig är och var en spelare som i princip varje byte kunde göra skillnad.
Där är inte Ikonen för mig.
Ölund däremot är för mig en duktig spelare, en spelare som oavsett en andra eller tredjekedja skulle göra oss bättre. Men han besitter inte den yttersta spetsen men han är ändå en spelare som kan göra skillnad på isen.
Kommentera

Sv: Värvninscirkusen
bradberry: Man skall inte ha för bråttom med förvärv i och med att laget har fått ihop 21 poäng de senaste 11 matcherna. Nu borde man kunna prestera ännu bättre då Sundquist har tagit över och tajtat till försvaret. BP har också fungerat klart bättre har jag en känsla av. BP tidigare var direkt orsaken till många poängtapp tidigare.
Vänta med förvärv tills något riktigt bra dyker upp. Sedan tror jag att det lär knappast finnas pengar till två riktiga spetsar men minst en borde kunna inhandlas.
Kommentera

Sv: Värvninscirkusen
bradberry: Ölund är riktigt bra men Ikonen är ju ett större frågetecken. Mycket ojämn och det var ju en enorm knall att han fick NHL kontrakt.
Båda är dock spelare med bra spelsinne vilket det är brist på i dagens Brynäs.
Kommentera