Brynäs IF

711086 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1923997

Sv: A propósito de nada
”Vi hade 27 block totalt mot Djurgården. Det är ju det som det handlar om, att offra sig och att äta puck.” säger Sundquist till GD. Gammalmodig inställning minst sagt. Att blockera många skott är INTE bra, det är mer en indikation på att man släpper till många chanser för motståndarlaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Det mönstret har vi sett hela säsongen. Vi ligger riktigt bra till i Fenwick-tabellen men sämre i Corsi-tabellen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Jag tror att du missförstår Sundqvist en aning här, han tycker säkert inte att det är bra att det kommer skott som behöver täckas men att när det behövs så gör man det för laget vilket visar på en fin moral hos spelarna.
Det kan vara så att Sundqvist väljer att fokusera på någonting positivt i här istället för på någonting negativt. Jag tycker att du måste öppna ögonen och se annat än bara det som står i statistiken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Vet att du gillar att mästra med din hockeyteori, men kan det inte vara så att han menar att det är bra att spelarna visar offervilja? Inte det faktum att de måste täcka väldigt mycket skott? Det var så jag tolkade det iaf.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo:
Skaderisken. Herregud!
Kommentera