Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1929013

Sv: A propósito de nada
Makita: ”Att jag nämner Djurgården har med det faktum att göra att de brukar att få fram pengar när det behövs”

Möjligt att dom gjorde det förra gången dom var uppe i SHL, men det har ju inte hänt sedan dom tog klivet upp säsongen 13/14. Inte relevant överhuvudtaget.

Vad menar du med att dom har ”mer pengar på banken”? Pratar du eget kapital så har det inget att göra med hur mycket pengar man har på banken. Men har du stenkoll på deras årsredovisning och vet hur deras likviditet ser ut och jämfört den med Brynäs dito så har du rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: BZ hade en spelarbudget och den fick han rätta sig efter och då blev lagbygget som det blev.
Hade exempelvis Frölundas sportchef hamnat i den situationen som BZ gjorde vad gäller Bertilsson så är jag ganska säker på att denne hade fått mera pengar till spelarbudgeten vilket troligtvis endel sportchefer har fått nu när återvändare har kommit hem.

Om nu Brynäs ekonomi är stark varför tillfördes då inte mera pengar till spelarbudgeten när Bertilsson stannade kvar till en spets.
Har du järnkoll på var DIF får sina pengar nu kanske de döljer sig bakom sponsorer men hade DIFs ekonomi varit körd i botten så är jag ganska säker på att någon utifrån hade betalat någons lön det har hänt förr när det gäller Stockholmslagen inte bara hockey även om det nu kanske var längesedan i Djurgården hockey
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Stockholmslagens möjligheter att hitta sponsorer är unika. Oavsett om det handlar om rena pengar, löften om framtida utbildningar, jobb till flickvänner, schyssta bostäder, andra förmåner i en världsstad som krogliv, nöjesliv, landets bästa restauranger, you name it.

Du är i 20-årsåldern och erbjuds samma lön i Luleå som i Stockholm. Hur många väljer snö, kyla och jakt.

Att Djurgården inte vinner SM varje år är pinsamt uselt.
Kommentera