Brynäs IF

712980 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1929021

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Stockholmslagens möjligheter att hitta sponsorer är unika. Oavsett om det handlar om rena pengar, löften om framtida utbildningar, jobb till flickvänner, schyssta bostäder, andra förmåner i en världsstad som krogliv, nöjesliv, landets bästa restauranger, you name it.

Du är i 20-årsåldern och erbjuds samma lön i Luleå som i Stockholm. Hur många väljer snö, kyla och jakt.

Att Djurgården inte vinner SM varje år är pinsamt uselt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: "Att Djurgården inte vinner SM varje år är pinsamt uselt."

Haha, har aldrig sett på maken till verklighetsfrånvänd kommentar. Med din logik bör vinnarlag i alla sporter över hela världen uteslutande komma från huvudstäder, för där erbjuds "unika möjligheter till sponsorer" och "krogliv, restauranger och nöjesliv". Snyggt resonerat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: vad får dig att tro att alla vill bo Stockholm? Det finns många människor som föredrar att bo på landet. Sedan kommer familjeaspekten in. En väldigt avgörande faktor. Vad jobbar frun med? Vill hon bo i stan? Maken till generalisering får man leta efter...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Djurgårdarna själva skulle förmodligen säga att de har sämst förutsättningar i serien. Det finns både för- och nackdelar med att vara Stockholmslag. DIF gör det bra som hakar på i toppen i SHL, vi ser ju inte röken av AIK och Hammarby i SHL 2018.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Glömde - de har dessutom tillgång till landets största upptagningsområde för lovande hockeyspelare.
Kommentera