Brynäs IF

715593 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1930354

Sv: A propósito de nada
Skrubben: "Ett kliv in i framtiden" (21/11-18)

"Dags att Thomas Johansson får sparken från Leksand" (14/12-18)

Herre jävlar vilken tomte W-holm är - det har han i och för sig alltid varit, men nu börjar han banne mig bli fnoskig på gamla dar.....

Vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT: Wennerholm har alltid varit tomtarnas tomte, men detta tar tammefan priset! Han byter riktning efter varje omgång. Hur i helvete kan han få fortsätta skriva spaltmeter på AB? Mer okunnig skribent går inte att finna i detta land (och konkurrensen är hård).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: ser gärna att leksand sparkar Tjomme så Dacke kan anställa honom istället!

Nä men skämt och sido. Jag tycker Tjomme gör helt rätt och han förklarar det bra i podden Sporthuset. Leksand behöver lugn och kontinuitet. Inte sparkade tränare hit och dit som varit fallen i så många år nu.
Att dom blir nollade gång på gång är rätt sjukt och inget man kan belasta tränaren för i så väldigt stor grad. Framförallt inte om man hittar ingångar men får inte dit pucken. Och det tror jag tjomme har benkoll på.

Det Wänderom skriker efter är en quickfix genom tränarsparkning. Problemet är ju då att i dom fall det faktiskt funkar är det defensiven som fallerar och också det som den nya tränaren löser genom att gå tillbaka till det enkla. Problemet är ju att Leksand inte har ett defensivt problem utan ett offensivt och det har, mig veterligen, aldrig blivit bättre av en sparkad tränare.

Såhär många ord har jag nog aldrig skrivit om Leksand förr. Men jag har funderat en hel del på det här med sparkade tränare och i vilka tillstånd lagen befinner sig i som får en boost av det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: Efter förra matchen skulle Leffe Carlsson sparkas, nu är det istället dags för den nya sportchefen som varit anställd i drygt en månad.
Kommentera