Brynäs IF

715052 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1944332

Sv: A propósito de nada
mk: Haha...
Sa ubermänniskan som sågar mig för att jag har en åsikt om de som sågar ex Dackell och Sunkan.
Det där med ubermänniska gäller tydligen bara i en riktning och när det passar dig.
Och nej: hade man haft insyn och kunskap så hade man förmodligen inte slösat bort den på att härinne förklara saker och ting för personer dom förmodligen ändå inte skulle fatta.

Som Stenmark sa: ”In’t lönt å förklar’ för en som int’ begrip’......”

Men fortsätt sitt du på dina höga hästar och tro att du är bättre än yrkespersoner som Dackell och Sunken när det gäller att sköta deras redo jobb.
Måste vara skönt att leva i DEN bubblan.

Med vänlig hälsning
P-Å
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: P-Å = Pryglare-Åsiktsfascist? :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Citatet stämmer även på dig Huge.
Detta är en sida för tyckande och tänkande vad gäller Brynäs.
Enligt mig så ska man få diskutera vad som är bra och vad som är dåligt jag har ingen åsikt alls hittils om hur Dackell sköter sitt jobb det är förtidigt att avgöra.
Du lyckas dock alltid komma med personangrepp på de skribenter som tycker olikt dig och tycker inte folk med avvikande åsikter ska få uttala sig såvida de inte är yrkesfolk.
Men Vet du Huge detta är inte din diktatur där du är diktator utan det är Sverige med demokrati och yttrandefrihet där får man uttrycka sin åsikt så länge det inte är rena personangrepp.

Som sagt Som Stenmark sa: ”In’t lönt å förklar’ för en som int’ begrip’......”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är väl inte konstigt om man känner en viss oro inför en förlängning med Sundquist. Jag personligen har ingen koll på hans tidigare insatser som huvudtränare, men många andra hävdar ju att det varit en defensiv hockey hans tidigare lag spelat. Då känns det ju inte solklart att han skulle lyckas även om Dackell får ihop ett bättre lag nästa säsong. Siffrorna talar ju inte till hans fördel, även om årets trupp inte är lätt att spela offensivt med. Han kan ju lyckas, men det känns som en chansning. Chansningar känns aldrig bra.
Håller med om att många går väl hårt åt Dackell, inget drömläge att kliva in när han gjorde...
Kommentera