Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1944339

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är väl inte konstigt om man känner en viss oro inför en förlängning med Sundquist. Jag personligen har ingen koll på hans tidigare insatser som huvudtränare, men många andra hävdar ju att det varit en defensiv hockey hans tidigare lag spelat. Då känns det ju inte solklart att han skulle lyckas även om Dackell får ihop ett bättre lag nästa säsong. Siffrorna talar ju inte till hans fördel, även om årets trupp inte är lätt att spela offensivt med. Han kan ju lyckas, men det känns som en chansning. Chansningar känns aldrig bra.
Håller med om att många går väl hårt åt Dackell, inget drömläge att kliva in när han gjorde...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
John: Många nämner att spelartruppen begränsar MS. Det stämmer inte riktigt, för den här truppen är perfekt att spela ett aggressivt försvarsspel med hård check. Istället spelar vi parkera bussenförsvar med lobb ur zon och rusa på byte som default.

MS har ju helt misslyckats med spelet ur zon, utgångarna ser helvirriga ut, ingen vet vad de ska göra! Är helt övertygad om att den här truppen med sin fart skulle kunna komma ur zon mycket lättare om de fick bättre riktlinjer.

Ingen kan kräva posessionhockey av det här gänget men jag är övertygad om att de har lite mer skills än att endast agera mänskliga sköldar.
Kommentera