Brynäs IF

521275 inlägg · 7687 ämnen

Inlägg #1945070

Sv: Silly season 18/19
Förstår inte gnället här. Samma personer som anser att säsongen är körd, att vi aldrig har något att hämta i ett slutspel, blir ändå störtförbannade över att Dackell inte förstärker laget.

Jag tänker så här: Det behövs typ en helt ny kedja för att vi ska gå förbi en kvartsfinal. Så jävla dåligt lag har vi. Jag ser ärligt talat ingen vits då att förstärka laget. Vi har varit otroligt dåliga på att ge juniorer chansen denna säsong. Är det inte läge att ge typ Elefalk och Kedbrant chansen nu?
+12
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Skrubben: Ja, det troligaste är väl att vi fyller på med egna juniorer, nåt som Dackell säkert mer eller mindre räknat med eller iaf varit inställd på ett tag nu.
Att hitta en rejäl spets i dagsläget som är villig att antingen skriva på för säsongen ut eller över nästa säsong, måste betraktas som nästintill uteslutet.
Som du säger, ingen vits att "förstärka" med nån halvmesyr som inte spetsar laget utan bara breddar. Den ev bredden kan vi ju annars lika gärna ta ur egna led.
Omöjligt att veta vad som sker bakom kulisserna; antingen har man redan gett upp hoppet om nåt riktigt bra eller så har man nåt på kroken som man naturligtvis inte vill gå ut med just nu. Grundtips: det första. Garderar med det senare....
+1
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Skrubben: Märklig inställning då vi bara är några poäng från toppen.
+2
Kommentera