Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1945712

Sv: Silly season 18/19
KulaShaker: Taffe är ju ren center. Tror inte det är aktuellt.
Har inte hört mer om Anton. Det är 7 siffrigt o få hem han med skatt osv i år. Davos är beredd o släppa i år iallafall vad jag hört.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Samsung:
Av det jag sett av Greg Squires på Youtube så påminner han om en Kevin Clark light. Tror han skulle kunna vara en rätt bra injektion. Känns som det saknas en rightare i första PP formationen sen Kristo lämnade. Minns att vårat PP var rätt vasst till en början av säsongen när man körde en högerskytt uppe i slottet mellan tekningscirklarna.
Tror om vi ska ha nån chans på att ens gå till kvart så måste det in 2 namn. Av hyfsad kvalité. När man väl kommit till kvart kan ju faktiskt vad som helst hända. Och Brynäs är ett väldigt bra bortalag plus att man alltid spelar bra mot "bättre" motstånd där man slipper föra matcherna. Får man in 2 forwards typ Rudolf och Greg plus Norin och Kilas i ett slutspel så kan dom ev gå till semi. Det tror jag. Alla slår ju alla i år liksom. Det vore bra för hela klubben och med tanke på den nysatsning vi är på väg åt.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Samsung: Dom snackade om det i hockeystudion i måndags. Brukar vara svårt att få hem svenskar denna tiden på året med tanke på skattesmällen som uppstår.
Kommentera