Brynäs IF

713620 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1948542

Sv: A propósito de nada
Huge: Nu är det ju iofs bevisat via länkarna längre ner, men det var väl klart redan i den vevan när Palushaj valde ÖHK att Bz lade ju merparten av Clarks lön för att öka på Palushajs lön för att det var honom han ville förlänga med.

I sak tycker jag inte att Bz gjorde fel - det var bara det att han förhandlade med en spelare som bara tittade på pengarna.
Och säg nu inte att alla gör det - för vi har ytterst många bevis på spelare som valt lag efter hjärtat före pengar. Titta bara Gunderson tex.

Så jag tror att Bz blev otroligt snopen när Palushaj helt plötsligt valde ÖHK före oss.
Det hade han aldrig räknat med. Och vips så var Clark borta.
Då i min bok visste Bz att han självklart kan hitta en ny Palushaj, en ny Clark osv.
Han värvade då Kristo, som jag tycker att vi/Dackell sparkade alldeles för tidigt.
Men han gjorde i första läget allt för att förlänga med Palushaj - vilket jag tycker var helt rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Mylingens länkar bevisar ingenting om hur det högst sannolikt gått till bakom kulisserna. BZ och Clark/agenten måste ju rimligtvis ha kommunicerat och känt på varandra sas, inför stundande och ev förhandlingar om framtiden. Om det redan i det läget stod klart att BZ aldrig skulle kunna matcha Clarks krav så fanns det ju ingen anledning att ens ge nåt kontraktsförslag.
Om agenten sen sagt att man aldrig fått nåt förslag så kan ju det bara ha betytt att man hade lagt ett förslag som man sen helt enkelt inte fick nåt svar på, därför att det inte var acceptabelt från BZ:s sida.
Agentens ord säger inte allt heller. Han kan medvetet ha avvaktat in i det längsta för att pressa BZ och samtidigt trissa övriga konkurrenter att höja buden. BZ kunde inte vänta utan valde Danielsson istället, fullt förståeligt.
Att påstå att BZ slarvat bort Clark är rent nys, så länge vi inte vet hur turerna gått i kontakten mellan parterna.
Kommentera