Brynäs IF

714128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1948548

Sv: A propósito de nada
mattiask: Mylingens länkar bevisar ingenting om hur det högst sannolikt gått till bakom kulisserna. BZ och Clark/agenten måste ju rimligtvis ha kommunicerat och känt på varandra sas, inför stundande och ev förhandlingar om framtiden. Om det redan i det läget stod klart att BZ aldrig skulle kunna matcha Clarks krav så fanns det ju ingen anledning att ens ge nåt kontraktsförslag.
Om agenten sen sagt att man aldrig fått nåt förslag så kan ju det bara ha betytt att man hade lagt ett förslag som man sen helt enkelt inte fick nåt svar på, därför att det inte var acceptabelt från BZ:s sida.
Agentens ord säger inte allt heller. Han kan medvetet ha avvaktat in i det längsta för att pressa BZ och samtidigt trissa övriga konkurrenter att höja buden. BZ kunde inte vänta utan valde Danielsson istället, fullt förståeligt.
Att påstå att BZ slarvat bort Clark är rent nys, så länge vi inte vet hur turerna gått i kontakten mellan parterna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja jädrar! Det är ju humor att läsa dina inlägg😊 Det är så nära Tage Danielssons Sannolikheten..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Att Bz slarvat bort Clark håller jag med DIG fullt ut - det har vi ingen aning om.
Att Bz valde Danielsson kan jag förstå sett till den poängmässiga statistiken han har. Sen kan man ju vrida och vända på hur han är som spelare i övrigt kontra tex Clark.

Men som sagt, jag hade också använt merparten av lönebudgeten vad gäller Clark och Palushaj till att försöka förlänga med Palushaj.

Däremot tycker jag det var mycket tråkigt att vi ej i nästa fall kunde förlänga med Clark då jag personligen hellre ser Clark i truppen än tex Danielsson.
Men det är ju en helt annan sak.

Men att Sjödin säger att Bz inte ens gett Clark ett kontrakt att förlänga så är det ju bara inse att han ger oss bevisen vi letar efter.
Bz gav inte Clark ett kontrakt. Men i sak är ju inte detta att slarva bort en spelare utan Bz valde helt enkelt att dels gå vidare med Palushaj och när detta gick åt skogen tog han Kristo istället.
Kommentera