Brynäs IF

713185 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1948552

Sv: A propósito de nada
Huge: Att Bz slarvat bort Clark håller jag med DIG fullt ut - det har vi ingen aning om.
Att Bz valde Danielsson kan jag förstå sett till den poängmässiga statistiken han har. Sen kan man ju vrida och vända på hur han är som spelare i övrigt kontra tex Clark.

Men som sagt, jag hade också använt merparten av lönebudgeten vad gäller Clark och Palushaj till att försöka förlänga med Palushaj.

Däremot tycker jag det var mycket tråkigt att vi ej i nästa fall kunde förlänga med Clark då jag personligen hellre ser Clark i truppen än tex Danielsson.
Men det är ju en helt annan sak.

Men att Sjödin säger att Bz inte ens gett Clark ett kontrakt att förlänga så är det ju bara inse att han ger oss bevisen vi letar efter.
Bz gav inte Clark ett kontrakt. Men i sak är ju inte detta att slarva bort en spelare utan Bz valde helt enkelt att dels gå vidare med Palushaj och när detta gick åt skogen tog han Kristo istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: "Bz gav inte Clark ett kontrakt. Men i sak är ju inte detta att slarva bort en spelare utan Bz valde helt enkelt att dels gå vidare med Palushaj och när detta gick åt skogen tog han Kristo istället."

Håller med. BZ "slarvade" isf medvetet bort Clark av två sannolika anledningar: Clark skulle bli för dyr och pengarna skulle också räcka till att ev ersätta Palushaj plus andra nödvändiga värvningar och förlängningar.
Eller så ville Clark helt enkelt inte vara kvar, oavsett vad BZ hade att erbjuda.
I Danielsson räknade man med att få hem en spelare med klubbhjärta, bra produktionshistorik och dessutom tänkt som en stomspelare flera år framöver.
Inte speciellt konstigt att BZ valde Danielsson, speciellt med tanke på att ev förhandlingar med Clark drog ut på tiden.
Kommentera