Brynäs IF

712141 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1952578

Sv: A propósito de nada
Pilen32: Tyvärr känns det inte riktigt som de dåliga beslutens tid är över....
Det har gått så långt över styr att jag förutsätter/räknar med att varje beslut som Brynäs tar är mediokert och ogenomtänkt.
Det blir ju inte direkt bättre av att man förlänger 2+1 med en tränare som förespråkar en än mer destruktiv hockey än den som föregångaren fick sparken för. Obegripligt. Alla beslut känns väldigt nonchalanta och bekväma. Allt ifrån att den tillfällige sportdirektören lägligt blir permanent till att det snackas om att plocka in tränare och sportchef som fick lämna klubben för mindre än fyra år sedan. Brynäs vill säkert hänga med i utvecklingen men helst utan att använda statistiska verktyg och vetenskap. Det skjuts från höften istället. Den magnifika 3-årsplanen gör inte direkt saken klarare. Svammel, fina ord men ingenting konkret.
Sen har vi truppen. De 3 fjärdefemmorna....
Suck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: du är medveten om att Sundlöv själv valde att lämna Brynäs va? Han fick knappast sparken. Hade han och dåvarande ledning sett lika på saker och ting hade han fortfarande varit kvar.

Hade Stark kommit in innan Sundlöv slutade ör jag helt säker på att Sundlöv varit kvar och gjort ett bättre jobb på alla plan i Brynäs sportsliga avdelning än vad Bengtzen gjort.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hyfsad tavla av FBK-målisen, Rautio-stuk på den..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag tror att Sundlöv är perfekt för Brynäs i det läge vi är i nu. Dels kommer han förändra truppen till att bli mer spelskicklig igen, helt enkelt återgå till det som ska vara Brynäs DNA. Han kommer även tillföra den stabilitet klubben behöver just nu. Hade man tagit in någon utifrån hade det kunnat sänka klubben ännu mer om man rekryterat fel namn. Nu vet vi exakt vad vi får. Jag tror även att Brynäs anseende runtom i hockeysverige kommer höjas rejält med hans intåg. Få sportchefer har lika gott rykte som honom. Det är bara att lyssna på alla runtomkring Modo som tycker att det är ett jättetapp att han lämnar.
Kommentera