Brynäs IF

518567 inlägg · 7685 ämnen

Inlägg #1957702

Sv: A propósito de nada
Nu vet vi ju alla det att Gunderson lämnar och ev även Bertil. Många av spelarna var framme till Gunde efter match och krama om honom. Framförallt Bertil ska sägas. Därav ganska tydligt att han lämnar.
Efter denna säsong.. oj vad jag kommer sakna Gunde!
+17
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren: trist men väntat.. unnar verkligen Gunderson all framgång oavsett var han hamnar... en av dom mest professionella och sympatiska spelare man sett i Brynäs
+13
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren: Tyvärr så är det nog nödvändigt att ha en billigare backlinje nästa säsong för att få en bättre offensiv. Hoppas att det går att bryta med Lundgren också för att få in en mer spelskicklig back.
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren: Tror nog du läser in lite för mkt i dom där kramarna efter matchen. Är nog mest tröstkramar från yrkesmän till yrkesmän sas där man själv säkert vet hur det känns att stå som förlorare i en viktig match än att det handlar om ”lycka till i KHL”-kramar, typ.
Och är det så säkert att Gunde och Bertil försvinner? Osvuret är bäst...
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren: 4 av 5 spelare i toppen av Brynäs poängliga ser ut att lämna. Dacke har med andra ord ett hästjobb att utföra. Han skall ersätta dessa spelare och utöver det höja kvaliten på laget genom att rensa bort massa mellanmjölksgegga. Slutar man på -29 i målskillnad och går till slutspel är det något allvarligt fel på ligan. Imponerande dåligt faktiskt.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren:
Kommer verkligen sakna Gunde.. trist att behöva lämna såhär. Men precis som våra tidigare stjärnor Clark och Palushaj så tror jag inte att superproffset Gunderson vill spela under Sunkans ledarskap.

Och varför skulle inte Molin kunna vara ett tänkbart förvärv??? Malmö har en bra canadick på G plus Westerholmarna. Finns inte mycket plats över då för Molin.

Dessutom var det Sundlöv som för nått år sen värvade Molin till Modo och nu är han och Ove klara för nästa år. Lägg ihop 1+1 så har vi vår 3e center klar för nästa år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
FIASKO DELUXE.
+1
Kommentera