Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1957739

Sv: A propósito de nada
Huge: Du vet att jag håller med dig i princip allt, men just i detta fall så var det en helt annan grej. Man kände det långt upp på läktaren. Hela situationen var påtaglig.
Gunderson kommer lämna. Bara hoppas Bertil stannar. Gör han det så får han mer än gärna ta över C:et, iaffrån MIN sida.

Pettisbif: Molin kan absolut vara ett tänkbart alternativ. Dock kommer han i mina ögon där han är i sin hockeykarriär aldrig bli en tredjecenter för oss. För mig har han mer verktygen för en andrakedja. Jag tar mycket hellre en Molin i andrakedjan än tex Wännström.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask:
Även om Berra stannar så bör Rödin ta över kaptens bindeln direkt! Han är bäst lämpad.

Berra får nöja sej med A.

Molin är en bra 3e center. Inte mer. Ska man tro på Brynäs organisationen så räcker inte Molin till för att vara 2a center. Nu ska vi ha in klass i dom två första linorna!! Wänna o Molin får gärna köra på som en stabil 3e kedja. Men mer duger dom inte till om vi ska bli ett bra lag igen.

Kan tänka mig nått sånt här nästa år:

Eriksson - Ersson

NY - Bertilsson
Söderström - Andersén?
Norin - Kilström
NY - Ersson?

Rödin - NY - NY
Boqvist - Ölund - Danielsson
Wännström - Molin - NY
Blomqvist - NY - Rohdin
Alcén

Låna ut:Forslund & Asklöf behåll Solem och låna ut.

Håller med Sanny. Nu ska huvud rulla och vi ska faaan satsa på ett helt nytt lag! Då duger inte Forslund, Mannberg och Nilsson. Importerna Kousal, Cerveny och Sallinen får gå direkt dom me. Rautio är slut i mål och Lundgren vill jag aldrig mer se hos oss. Bjurström blir inte heller kvar. Inte heller Granis.
Stort frågetecken på Andersén som gör en otroligt platt säsong. Kan bli en Wahlberg där. Ser proppmätt ut på isen och gör inte många rätt. Även frågetecken på Ersson. Deutsch blir inte kvar. Bara Gunde och Kellman ev.Boqvist och Söderström vi tappar som jag vill ha kvar. Dom andra ser jag med glädje lämna oss.

Ps.Danielsson MÅSTE sluta med idiot grejerna han sysslar med titt som tätt. Han är för fan så pass rutinerad och gammal för att hålla på mest sånt jävla skit han gör då o då. Som medspelare hade jag blivit skogstokig på han. Jävla diva fasoner. Där har Sunkan ett stort ansvar att inte låta han dra ner laget i skit.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu är man sådär lagom tom inombords.
Trist avslutning på säsongen, men det är som det är.

Jag tycker ändå att spelarna i Brynäs kan gå rakryggade. Kämparinsatsen och viljan fanns där och dom har spelat efter sin kapacitet.

En gång Brynäs, alltid Brynäs!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Var har för övrigt Sundquist gömt sig efter matchen? Inte ett ord har jag sett.
Kommentera