Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1958638

Sv: SILLY SEASON 2019
Lemp: Jag hade mer än gärna sett Kinnvall i vår dress.
Men för mig är inte Kinnvall en topp fyra-back OM man ska vara ett lag för topp sex. Han kanske kan bli det om 4-5 år, men inte i dagsläget.
Jag håller inte alls med Chris11 i att Kinnvall kommer vara en bättre back än Gunderson inom två år. Jag har ytterst svårt att se Kinnvall ta en plats i vårt första backpar. Jag personligen gillar mycket mer hur de Nordamerikanska backarna är utbildade. Läs Gunderson, Ebert, Curran för att "bara" nämna tre.

Gunderson är trots allt i mina ögon en av SHLs tre bästa backar.
Han kommer bli otroligt tuff att ersätta.
På något sätt så tror jag inte att alla Brynäs-supportrar inser hur otroligt bra han faktiskt är, trots att han är 33 år. Visst ingen hög ålder på det viset.

Jag håller honom defintivt som en av de tre bästa backar jag någonsin sett i Brynäs-dressen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: Jag trodde Kinnvall skulle hamna i landslaget i år men tyvärr så har han lite kvar att jobba med i defensiven. Offensivt så är han en topoback i SHL. Iskall med pucken, inte heller olik Gundersson på offensiv planhalva.
Ung spelare också med stor framtid.
Åker Timrå ur så bör ni väl ta honom antar jag. Men det kommer att finnas fler som vill ha honom.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: Att Kinnvall skulle kunna vara en toppback om först 4-5 år är ett otroligt konstigt påsteånde. Vann redan nu backarnas skytteliga i ett bottenlag. Persson i Växjö gick från div.1 till att vara en av shl bästa backar på en säsong.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: Så en kille som vid 21-års ålder gör 12 mål (och därmed vinner backarna skytteliga) i ett bottenlag inte är en topp 4 back, vad är då en topp 4 back?
Låst ämne