Brynäs IF

713970 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1958715

Sv: SILLY SEASON 2019
Intressant om TIK mot förmodan skulle åka ur. Då ser jag det som en självklarhet att höra sig för med både Kinnvall och Anton Wedin. Bägge lär ha många klubbar ute efter sig.

Kan tänka mig något sånt här. Realistiskt?

Eriksson - Ersson

Kinnvall - Bertilsson
Rödin - Scott - Wedin

Söderström - Kilström
Boqvist - Ölund - Danielsson

Norin - Andersén
Wännström - Molin - Rohdin

Nörstebö - Ersson
Forslund - Blomqvist - Alcén

5e:Solem - Asklöf - Mannberg

PP1:
Kinnvall
Danielsson
Scott
Rödin
Boqvist

PP2:
Söderström
Wännström
Ölund
Molin
Wedin
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Wedin kommer inte komma till er. Han har större planer.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Nog den bästa laguppställningen du gjort hittills. Kan tänka mig Weigel istället för Molin om Emil blir kvar i Mamö. Zetterberg istället för Wedin om han går utomlands. Känns som Zetterberg kan bli nya Bemström.

Hoppas verkligen att Wännström blir billig om han ansluter, ett dyrt kontrakt där och arbetet med lagbygget blir svårare.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Tror Timrå kommer få problem att behålla Wedin oavsett om vi åker ur eller ej, han har ett par kontraktsförslag från NHL att ta i beaktning efter säsongen.

Gissningsvis är den enda möjligheten att se Wedin i SHL nästa säsong baserat på Timrås vara eller icke vara, men nog tror jag han sticker oavsett.

Nån Wedin i Brynäs kommer det iallafall inte att bli.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Du glömde Bromé ;)

Sen till Anton Wedin så är det nog ganska enkelt att OM han byter SHL-klubb så kommer han garanterat gå till någon av de största lagen. Dvs FBK, Frölunda, Växjö osv. Lag som han med enkelhet vet att det är stabila topplag (bortsett Växjö iår), där han kommer utvecklas ytterligare.
Där tror jag inte vi har den minsta chans.

Sen som jag skrev häromdagen. Scott vet jag inte riktigt varför vi tjatar efter. Är det för att vi vet vad han gjorde när han senast var hos oss eller? För vad jag minns av honom så har jag svårt att se honom i Brynäs igen på grund av vad jag kan tyda Dackell i, hur Brynäs vill spela. Då tror jag man vill hitta en klart mer spelande center, en offensiv kreatör. Där är Scott - absolut, men inte den klassen i min bok.
Låst ämne