Brynäs IF

710651 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1959096

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling:
De allra flesta är nog överens om att Bengtzens lagbygge var felbalanserat. Jag ville bara belysa att det kanske inte var så stora skillnader på resultatet vi nådde och vad som skulle behövts för att skramla ihop lite mer poäng.
På forumet är det många som drar så stora växlar av resultatet. "alla skall bort"... oavsett om Brynäs har dom pengarna eller ej.
Säger det igen... lite vassare andralina hade gjort stor skillnad... Då är ju den stora frågan, skall vi byta bort hela laget i det läget?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
SnowKing: Andrakedjan hade ju potential, Kousal öppnade superbra, Jensen hade man väl hoppats skulle komma tillbaka till gammal form. Men man sköt ju tyvärr sig själva i foten när man gav Kristo foten. Den enda spelaren utanför förstakedjan(Gunde och Söderström) som besatt nån sorts kreativitet.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
SnowKing: fast Brynäs har kommit 10:a dom senaste fem åren (ink årets elfteplats) med undantag för bulans magiska säsong för något år sedan.

Tittar man några säsonger i rad inser man att placeringen inte är en slump eller beror på enstaka detaljer.

Det många, dom som vill ”sparka allt”, inser är att stor förändringar måste till för att Brynäs verkligen ska lyfta i tabellen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Det som är lite intressant är att det har läckt ut "ett" namn på en eventuell 3dje tränare.
Surprice surprice vem det är.

Konstigt att det inte finns några andra rykten alls om någon annan tänkbar kandidat.(om det nu finns någon vill säga)

Det är väl troligen jag som är ute och cyklar i mörkret utan pannlampa, som finner detta åtminstone lite märkligt.
Låst ämne