Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1960209

Sv: SILLY SEASON 2019
Zappaholic:

Vi kan nog utgå från att beslut inte fattats angående Sallinen, Cerveny och Kousal ännu. Jag tror inte vi kan tolka detta som att de blir kvar.

Jag personligen har gärna kvar Sallinen som andracenter. Kousal har en för ineffektiv spelstil.

Cerveny är svårare att bedöma. Han gjorde några riktigt bra matcher, men stannade väl på 1 mål.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Johannes Hedberg: Håller verkligen med! Tror det dröjer med svar på den fronten. Instämmer angående Sallinen, tycker det är en väldigt bra spelare men han kräver bra omgivning också (såklart). Kanske inte vore fel med hans bror också? Jere var väl kapten i Örebro och vad jag sett är det en riktigt jobbig jävel som kämpar stenhårt (därav kapten kanske), tror dock han också är center?

Vad gäller Cerveny har jag sett honom på plats och då var han, tillsammans med Forslund, bäst på plan. Vad det nu säger. Tycker dock inte han hade den riktiga killer-instinkten lex Clark exempelvis. Har vi råd med det? Jäkligt svår fråga.

Vad avser Kousal var han min klara favorit i början av säsongen. Ett av få glädjeämnen. Han kändes nästan för teknisk och hade en spelförståelse som hans kedjekamrater inte hängde med på. Dessutom var han arg på ett bra sätt och stod upp för sina lagkamrater. Efter hjärnskakningen så var han tyvärr riktigt dålig. Säkert beroende på sviterna eller kanske omedveten rädsla att gå hårt in i närkamperna. Sedan ändrades hans humör till en ren belastning. Med det i åtanke och att han känns som potentiellt skadebenägen tycker jag: nej tack!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Helt rätt att släppa Ludde och Bjurström. Deutsch hade jag sett kvar - om han varit billig och köpt rollen som backup
Låst ämne