Brynäs IF

710643 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1960581

Sv: Spelaromdömen säsongen 2018-2019
Här kommer backarna:

Andersén - Inte på landslagsnivå som för några år sedan, men har gjort en okej säsong där han ofta har varit ett bra defensivt komplement till Söderström. Tycker personligen hans avstängning var hårt dömd. 3/5.

Bertilsson - Fortsätter att hålla landslagsklass, en av ligans bästa defensiva backar. 4,5 av 5 möjliga är emitt betyg.

Deutsch - Fick chansen i Brynäs igen när flera backar var borta. Ingen braksuccé, men gjorde likväl ett okej jobb och visade att han kan spela i SHL utan att göra bort sig. Tillförde dock för lite för att bli kvar. 2,5 av 5 blir betyget, har alltid haft ett gott öga till honom.

Ersson - Utanför laget stora delar i slutet, verkar inte vara en favorit hos Sundquist. Vågar ta initiativ men hade några misstag och onödiga utvisningar som förmodligen kostade honom istid. Hoppas han kan studsa tillbaka nästa säsong. 2/5.

Gunderson - Briljant passningsspel, offensiv och PP-spel. Underskattad i defensiven. 5/5.

Kilström - Lite "lidande" av Brynäs överflöd på defensiva backar, det blir trubbigt när man parar ihop honom med en annan defensiv back. Hans frånvaro märktes i slutet, "man saknar inte kon förrän båset är tomt"-känsla över det. 3/5.

Lundgren - Också ett "offer" för överflödet av defensiva backar. Klart godkäd (men egenligen inte mer) i egen zon och väldigt begränsad i spelet med puck. 2/5 men det är ett snällt betyg, nära lägre.

Norin - Doldis från allsvenskan som i och för sig var skadad stora delar av säsongen men som ändå blev en positiv överraskning. Rörlig back som ser isen bra. Får 3/5 av mig med stora förhoppningar på ännu högre nästa säsong.

Söderström - Säsongens överlägset bästa Brynäsjunior (om man inte räknar Ersson). Har fortfarande en del att lära utan puck, men oj vilken fantastisk spelare i spelet med puck. Ger 4/5 i betyg, bli inte förvånade om nästa säsong blir en 5:a.

Henrik Larsson - Platsade inte den här säsongen heller. Fick ganska tidig returbiljett till Karlskoga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelaromdömen säsongen 2018-2019
Peja: Skriver under på allting, bra analys. Du får 5/5 för den av mig.
Kommentera