Brynäs IF

714985 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1965819

Sv: A propósito de nada
Lemp: Kan varit att Dackell sagt fel. Att han menade 4-5 forwards. Känns som ett väldigt konstigt uttalande att säga 3-4 eftersom Rödin och nu också Rask är i princip klara. Och 2 centrar måste vi ju ha också. Att ens säga att det bara kan bli 3 anfallare är ett väldigt konstigt uttalande då man redan nu garanterat kommer värva 4 stycken. Menade han 4-5 vore det mycket mer logiskt. Dvs. att det kan bli ytterligare en center/ytterforward utöver Rödin, Rask och 2 centrar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Sen vet man väl inte säker vad han sagt va? För alla siffror har vad jag kan se aldrig ingått i ett citat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Om man förutsätter att Zetterberg ska vara en del av de två första kedjorna blir det ett ganska rimligt uttalande. Alltså att man värvar två centrar och en ytterligare forward. Men återstår att se om Rask värvas eller inte. Min gissning är att det blir fyra nya forwards i slutändan. Om Boqvist stannar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vi ska alltså dumpa en hel andrakedja, förlora Kellman och kanske Boqvist, och därefter värva 3-4 offensiva spelare?

Njae, det låter inte alls bra. Vi måste göra betydligt bättre ifrån oss om vi inte ska bli ett bottenlag. Gunderson, Bertilsson och Kellman är våra top3 spelare, att förlora dessa är oerhört tunga tapp. Då måste dessa ersättas med likvärdiga spelare, och utöver det måste truppen kompletteras för att vi ska bli bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Utöver spelarna för spetskedjorna hoppas jag få se någon till ung forward som kan pusha ut våra oskickliga utfyllnadskillar. Wernblom är ett bra namn i min bok, faktiskt också Karlberg i Leksand.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Verkar som de blir HV71 för Berglund
Kommentera