Brynäs IF

715058 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1965827

Sv: A propósito de nada
Vi ska alltså dumpa en hel andrakedja, förlora Kellman och kanske Boqvist, och därefter värva 3-4 offensiva spelare?

Njae, det låter inte alls bra. Vi måste göra betydligt bättre ifrån oss om vi inte ska bli ett bottenlag. Gunderson, Bertilsson och Kellman är våra top3 spelare, att förlora dessa är oerhört tunga tapp. Då måste dessa ersättas med likvärdiga spelare, och utöver det måste truppen kompletteras för att vi ska bli bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kent747Socker:
"Vi ska alltså dumpa en hel andrakedja, förlora Kellman och kanske Boqvist, och därefter värva 3-4 offensiva spelare?

Njae, det låter inte alls bra. Vi måste göra betydligt bättre ifrån oss om vi inte ska bli ett bottenlag. Gunderson, Bertilsson och Kellman är våra top3 spelare, att förlora dessa är oerhört tunga tapp. Då måste dessa ersättas med likvärdiga spelare, och utöver det måste truppen kompletteras för att vi ska bli bättre."

Verkar finnas dubble åsikter om detta!
Personligen håller jag med dig 100%.
Andra känner tydligen sig mer nöjda genom att Dacke lägger löneposterna från Ryan och berra på spetsspelare som Zetterberg och nu kanske Rask och placera dem i andra, troligen helst i första linan, säga åt dem och resten av laget "-nu tar vi guld killar" och köra det så ofta att spelarna blir så motiverad att de levererar så jävla bra att vi tom hamnar i övre regionerna av SHLs undre halva nästa säsong. Dessa spelare är dessutom billigare än de borde vara tack vare att dackell gått ut och sagt att vi ska ha ett guld inom 3år.. ..som grädde på moset!
Kommentera