Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1969364

Sv: SILLY SEASON 2019
Samsung: Enligt källan på sätraåsen gav Brynäs ett bättre bud än HV på Kinnvall vilken ändå valde HV. Säger en del om attraktionskraften. Samma källa säger att Örebro är beredd att baktala mycket höga summor för Rödin.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Jaken: ”Samma källa säger att Örebro är beredd att baktala mycket höga summor för Rödin.”

- Som jag hört alltså. Kan man hata en klubb mer...? Ska de skörda Brynäs frukt? Anton är ju utbildad här. Känner att det vare miserabelt på alla sätt om den där dyngföreningen la vantarna på Rödin...
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Jaken: Sen kan det ju också vara så att Kinnvall känner att han kommer få en klart större roll i Hv71 än i Brynäs.
Att hans fortsatta utvecklingen kommer ske bäst i en klubb där han INTE vet hur allting fungerar som han trots allt vet om Brynäs.
Pengarna kanske inte spelat in överhuvudtaget i detta fall? Det vet ju bara Kinnvall själv som vet.

Oavsett om Brynäs varit intresserade av spelare/spelaren så finns det ju några spelare jag känner exakt likadant för som med Kinnvall. Att jag förstår dom till 100% att de väljer ett annat lag. Emil Molin är en annan.
OCH som sagt, oavsett om Brynäs varit intresserade eller ej.

Just vad gäller Rödin. Säg att Brynäs erbjuder honom 300.000 i månaden. Skulle Örebro erbjuda Rödin 350.000 i månaden så är jag helt övertygad om att han ALLA dagar i veckan skulle välja Brynäs.
Rödin är väl Stockholmare från början. Vad hans tjej (familj) är ifrån har jag ingen aning om. Men det är väl klart att närheten till familj/familjerna avgör väldigt mycket.
Men just i detta fall så är det ganska självklart att Rödin kommer spela i Brynäs om SHL blir aktuellt. Dessutom hade han väl köpt hus i Gävle? Ska han pendla till Örebro då?! :)
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Jaken: Förutsättningarna för en elitklubb i de stora kommersiella sporterna är uppenbarligen usla i Gävle.
Låst ämne