Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1969879

Sv: SILLY SEASON 2019
Stuffbon: ”Nu är det fruktansvärt tyst från Dacke??? Nån med lite Info??”

- Så sent som fredags höll man tre informationsträffar.

Vad menar du? Det är inte så att du möjligtvis är en sån där extremt otålig supporter som förväntar sig att sportchefen skall jobba 20 h/dygn 7 dagar i veckan samt kommunicera ut varenda värvningsförsök för att själv sprida rykten och hype kring spelaren för att höja intresset för spelaren och därmed priset?

Är det så möjligen?

Vem vet? Dacke kanske sovit några timmar i helgen. Till och med ätit middag med sin familj. Att han bara har mage alltså...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Det viktigaste är ju nu att de återstående spelarna som tillkommer är riktigt bra spelare och inte att det sker så snabbt som möjligt.

Vill minnas att t.ex. Nick Johnson blev klar sista april eller första maj och Scott och Sweatt i juni/ juli.

Det som stökar till saker. Det är ju att spelare med kontrakt ändå kan lämna så pass sent. SHL borde ju jobba för att spelare med kontrakt senast kan lämna för NHL typ 15 maj istället för 15 juni. Och för nydraftade spelare är det ju tyvärr ännu senare de kan lämna.

Sen borde man ju även se till så att KHL- klausuler inte hellre gäller längre än till typ april ut eller som längst till 15 maj.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
bradberry: Haha, ja exakt. Det var faktiskt väldigt mycket info i fredags. Tyckte den var bra. Kul att målsättningarna är väldigt högt ställda, det ger lite hopp om framtiden. Hoppas planen bakom är lika slug bara. Jag har faktiskt lagt beställningen på ägg och tomater på ”on hold”...
Låst ämne