Brynäs IF

705124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1971002

Sv: SILLY SEASON 2019
Är det bara jag som fortfarande går och drömmer om Johan Larsson? Kan nästan lova att han skulle vara nästa års Jacob Josefsson. Tro mig! Han skulle vara grym på shl nivå. Han har allt en förste center bör ha på shl nivå. Rödin och Sigalet är dom övriga två som kommer bli klara innan laget spikas är jag nästan säker på.

Då skulle vi mönstra detta:

Ersson - Eriksson
>Bättre än i år! Bägge kan vid bra prestationer spela i Tre Kronor. Framför allt Ersson. Det var väldigt längesen vi hade en Tre Kronor målvakt.

Sigalet - Söderström
Lindelöf - Andersén
Norin - Kilström
Lundgren
(Ersson)
>Lika bra! Sigalet kommer va enormt värdefull. Söderström kommer växa enormt, även Norin, Andersén och Lundgren kommer va bättre tror jag. Kilas i gammal god form igen. Och Lindelöf ett utropstecken.

Rödin - Larsson - Dagens nya, kan inte namnet alls
Boqvist - Sallinen - Danielsson
Zetterberg - Blomqvist - Rohdin
Solem - Asklöf - Forslund /Mannberg/Alcén
(Westfält)
>Bättre! En hel färsk Sallinen kommer va grym andre center. Och jag förutsätter förste centern är i klass med en sån som exempelvis Johan Larsson. Danielsson slipper den hårda pressen och kommer va bättre. Boqvist kommer göra en Lindblom. Rödin vet vi vad han kan, superproffs. Den nya kan bli en hitt. Zäta en positiv överraskning. Jacke och Jocke enormt revanschsugna. Fjärde line spelare som inte gnäller utan bara kör. Dessutom tror jag att både Solem och Asken kan komma att utvecklas väldigt intressant.

Jag är iaf nöjd. Och jag brukar inte vara super nöjd. Tror det kan bli bra! Dessutom Molin tillbaka som kan betyda enormt mycket och Sunken från start med enligt mig bättre lag än det han hade i år.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Risken är förstås att den nye är en ny Caporuso, Zetterberg och Lindelöf inte klarar steget till SHL och att Andersen och Lundgren inte höjer sig liksom Jacke och Jocke..
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Är inte realtistiskt att drömma om Johan Larsson redan nu. Han har tagit kliv i utveckligen den här säsongen och lär stanna i NHL ett par år till åtminstone. Om nu Sabres inte väljer att förlänga så hugger nog något annat lag på den nyttiga och förhållandevis billiga spelare som Larsson ändå är.

Josefson valde väl en hemflytt främst för familjens skull, samt att han verkade ganska less på att bo och lira i USA.
Låst ämne