Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1974353

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask:
Säg inte det. Jag tror att både Kilström och Norin kommer betyda mycket. Bägge två var borta stora delar av fjolåret. Sen är Sigalet topp 3 back i hela ligan. Plus då Söderström som överglänste självaste Gunde i vissa matcher förra säsongen. Sen har vi enormt sparkapital i både Andersén och Lundgren.

Se bara på förra säsongen. Gick in med vad experterna tyckte var hela SHLs bästa backsida. Blev inte så värst bra resultat då heller.

Tror många kommer utvecklas positivt som tex Lindelöf men framför allt Victor.

Sen är jag hundra procent säker på att Sundlöv och Dacke inte kommer vara nöjda om dom ser att backarna har det knackigt. Då kan det mycket väl bli så att tex Boqvist junior eller Lucas Carlsson vänder hemåt för spel i SHL och Brynäs ytterligare 1 vända.

Se framåt och var positiv. Så känner jag iaf.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Självklart och absolut ska man se det positiva i det.
Men jag är ändå personligen ganska säker på att vi efter tio omgångar kommer att sitta och klaga på vår defensiv. Att folk inte fattar hur Sundlöv/Dackell kunde gå in i säsongen med den backbesättningen, att man tex inte hade ersatt Gunderson som nog är den viktigaste att ersätta.
Ang Sigalet så håller jag defintivt med dig.

Sen håller jag inte alls med dig ang Söderström kontra Gunderson.
Gunderson var för mig tillsammans med Virtanen de två bästa backarna i hela SHL ifjol.
Känns nästan som folk försöker glömma bort hur otroligt bra han faktiskt var/är bara för att han nu lämnat oss.
Räcker att titta på Frölunda och FBK. De är ju ganska solklart att de måste ersätta backar som Sigalet, Genoway och Virtanen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Självklart är Bertilsson och Gunderson tunga tapp men tycker också det finns en hel del utvecklingspotential. Framförallt är jag spänd på Lindelöf. Det verkar ju på intervjuerna som att vi har höga tankar om honom.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Söderström överglänste Gunde?

Då tittar du antagligen på spektakulära dragningar och andra offensiva aktioner...? Inte på de små detaljerna Ryan hela tiden gör rätt, bl.a. i egen zon.

Jag kan ärligt säga att jag inte tycker Söderström var bättre än Gundersson en enda match...
Låst ämne