Brynäs IF

544470 inlägg · 7741 ämnen

Inlägg #1974654

Sv: SILLY SEASON 2019
Ber till gudarna att Boqvist stannar. Finns potential till ett drömlag att ställa på isen. Enligt Samsung så är ju Scott klar? Då fattas det bara en center till så har vi ett lag som blir svårslagna. Ryktas ju lite om Ölund. Vore inte det en kanonförstärkning?

1.Deschenau-Scott-Rödin
Scott och Rödin med sin kemi kan dra med sig deschenau och ge honom en ärlig chans att lyckas direkt från start. Alla tre kan hota och göra mål!

2. Boqvist-Ölund-Danielsson
Skulle kunna vara förstakedja i vilket SHL lag som helst. Boqvist och Ölund med fart och spelsinne kan servera Danielsson. Hot från alla tre som kan göra mål.

3. Zetterberg-Sallinen-Asklöf
Dacke sa när han förlängde med Asklöf att han är en målskytt i grunden. Varför inte låta honom visa det ihop med en "ny" Sallinen och en ung skarpskytt i Zetterberg?

4. Forslund-Blomqvist-Mannberg
Speed och forcheck. Blomqvist i fjärde där han hör hemma. Forslund och Mannberg kan göra jobbet de är bra på i lugn och ro i fjärdekedjan.

Uppstår det skador eller behövs tyngd så kan Rohdin, Alcen eller Westfält hoppa in. Min tanke är att ha alcen som extra varje match, låta honom spela boxplay och växla några byten i fjärde med jämna mellanrum.
+13
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Mer av det här i höst, boys. 🤩
+1
Kommentera