Brynäs IF

544560 inlägg · 7742 ämnen

Inlägg #1974653

Sv: SILLY SEASON 2019
Chris11:
Silver stannade väl också nått extra år vill jag minnas.
Precis som flera andra förre detta Brynäs spelare gjort som sedan lyckats bättre än tex Ölund, Boqvist, Lööke, Carlsson, Rödin..
Har för mig att NHL ryckte i Markan, Bäckis och Järnkrok. Men alla valde att stanna 1 sässe till.
Är väl egentligen bara Djoos och Lindholm som lyckats men som stuckit utan att hunnit bli den där stora stjärnan i SHL. Alla dom här spelarna jag nämnt är 2000 talet och framåt. Tidigare år har jag ingen koll på såhär på rak arm.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Ber till gudarna att Boqvist stannar. Finns potential till ett drömlag att ställa på isen. Enligt Samsung så är ju Scott klar? Då fattas det bara en center till så har vi ett lag som blir svårslagna. Ryktas ju lite om Ölund. Vore inte det en kanonförstärkning?

1.Deschenau-Scott-Rödin
Scott och Rödin med sin kemi kan dra med sig deschenau och ge honom en ärlig chans att lyckas direkt från start. Alla tre kan hota och göra mål!

2. Boqvist-Ölund-Danielsson
Skulle kunna vara förstakedja i vilket SHL lag som helst. Boqvist och Ölund med fart och spelsinne kan servera Danielsson. Hot från alla tre som kan göra mål.

3. Zetterberg-Sallinen-Asklöf
Dacke sa när han förlängde med Asklöf att han är en målskytt i grunden. Varför inte låta honom visa det ihop med en "ny" Sallinen och en ung skarpskytt i Zetterberg?

4. Forslund-Blomqvist-Mannberg
Speed och forcheck. Blomqvist i fjärde där han hör hemma. Forslund och Mannberg kan göra jobbet de är bra på i lugn och ro i fjärdekedjan.

Uppstår det skador eller behövs tyngd så kan Rohdin, Alcen eller Westfält hoppa in. Min tanke är att ha alcen som extra varje match, låta honom spela boxplay och växla några byten i fjärde med jämna mellanrum.
+13
Kommentera