Brynäs IF

523296 inlägg · 7692 ämnen

Inlägg #1975096

Sv: SILLY SEASON 2019
Zappaholic: Tycker den ser rätt svag ut faktiskt. Vissa namn som låter bra men känns överskattade som Lundgren, Sigalet och Andersén. Sen osäkra kort i Norin, Kilström(med tanke på skadeproblemen) och Lindelöf och en supertalang i Söderström.
Vilka lag som slåss om topp-6 har en så osäker backsida som er.

Ni har två riktigt stora tapp i Gunderson och Bertilsson.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
majk:
Håller faktiskt med dig!
Istiden som spetsparet berra/Ryan tuggade betyder oerhört mycket för kvalitetsbedömningen på hur hela vår backlinje presterade. Tack vare deras spets och istid kunde andra komma ut med lite mer kräm i benen, och kunde därmed troligen i sin tur hålla bättre kvalitet än om de belastats med 5min istid till.

Sigalet ser jag dock som en bra värvning. Men det finns ingen lämplig för honom att bilda par med. Viktor ligger väll närmast, men jag tycker dels han är för ung att axla ryans mantel och sedan är han inte alls där - ÄN.

Grejen är också att man behöver en offensiv back med bössa i pp.
Men denne måste vara defensiv och ensam kunna plocka en kontring samtidigt - är man svag här och tvåa i alla kontringssituationer blir vi även sårbara i pp. Ryan var ju bra även i defensiven.
+2
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Sen när blev Sigalet överskattad?
Andersén kan absolut höja sig från förra säsongen, vilket de flesta kan och bör. Gör han det är han landslagsmässig. Lundgren köper jag absolut som överskattad men bör kunna höja sig även han om hela laget som helhet höjer sig.
Norin vet vi egentligen inte riktigt vad han går för men Abris var ju ute tidigt och hyllade den värvningen.
En frisk Kilström är en bra defensiv back.
Lindelöf vet vi inte hur han tar steget men att backsidan är svag... njaa där håller jag inte med dig.
En medelbra backuppsättning med ett jävla ess i rockärmen med Söderström.

Vi har varit hyllade två säsonger irad för att ha seriens starkaste backsida, jag tar hellre en lite svagare sådan och en spetsigare offensiv.
+7
Kommentera