Brynäs IF

713713 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1977254

Sv: A propósito de nada
Peja: det vet jag inget om...
Men man kan ju fråga sig varför NJ värvar Subban om de fortfarande skulle anse sig vara en rebuilder. Som rebuilder vill de ju hamna långt ner för att förbättra sina chanser att vinna draflotteriet. Plus att Subbans kontrakt på 9 millar är onödiga pengar i sjön.

Men ja, jag köper att Boqvist plats i laget är 50/50. Men isåfall är det i tredjekedjan. Jag köper inte att han skulle gå rakt in i andrakejdan. Så bra är han inte. Är bara Bäckström av Brynäs alla talanger som gått rakt in i en toppkedja under mina snart 30 år på jorden.

Hall, Hughes, Hirshier, Palmieri, Zajac, Zacha, Wood, Bratt, Anderson, Coleman är spelare idag som bör ligga före Boqvist i hierarkin. Och då är det innan free agent-värvningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Någon som vet vilken spelare från Brynäs som senast gått rakt in i NHL sin första säsong? Är det Bäckis eller har någon av 90-talisterna gjort det? Till och med Elias Lindholm som var draftad 5:a var tvungen att spela lite i AHL första säsongen.

Skulle samma sak hända Boqvist, att han blir nedskickad till AHL någon gång under säsongen, så har Brynäs rätt att kalla hem honom. Sen har givetvis Jesper sista ordet själv, kan mycket väl vara att han vill spela i AHL för att ha en närmare väg till NHL. Men att Jesper kommer spela 82 matcher i NHL nästa säsong, ja det är högst osannolikt. Mycket möjligt att han gör en bra camp och får en bra start på säsongen, men att orka hålla uppe lägstanivån hela säsongen tror jag blir svårt.
Kommentera