Brynäs IF

713198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1978717

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Det här med att Brynäs har smal spets, jag tror ärligt talar inte man kan göra så mycket åt det med den budget som finns. Budgeten i sig är det nog inget fel på, den är nog likvärdig med många andra SHL-lag. Problemet är att löneutrymmet som fanns tillgängligt denna silly season inte var större (tack vare en viss Bengtzén). Tittar man på kontrakten som skrivits, hade Dacklöv kunnat göra så mycket annorlunda för att få till en bredare spets? Dom har ju gjort det många var inne på under vintern, att banta budgeten på backsidan och lägga pengarna på forwards. Helt rätt och bra gjort i mitt tycke. Dessutom har dom gjort målvaktssidan bättre och samtidigt gjort den billigare. Problemet är att pengarna inte räckte till för ytterligare en spetsforward. Det är väl upp till styrelsen nu att ge godkännande för att i så fall öka spelarbudgeten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben:
”jag tror ärligt talar inte man kan göra så mycket åt det med den budget som finns”

Som jag sagt tidigare. Skall man vara ett topp4lag över en 10årsperiod och ta guld samtidigt som man bygger eget kapital, utan att vara beroende av externa finansiärer, så måste pengar förutsättas komma in på något sätt man tror på.
Därför kan man bygga det egna kapitalet lite mer långsamt och satsa mer nu, vilket borde ge bättre möjlighet till ”guldmålet för år 3”
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tror du har många poänger i ditt inlägg också, Dacklöv har nog gjort vad de kan för att skruva-till Brynäs och vända skutan. Men de får ju ändå förhålla sig till Bengans bygge till stora delar. Att bryta kontrakt kostar... Kommande säsonger kan de röra om mer i grytan.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Fast räckte budgeten till Jesper så bör den ju räcka till en ersättare också.
Låst ämne