Brynäs IF

712139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1978830

Sv: SILLY SEASON 2019
Brynäsgubbe: Haha pinsamt!
Örebro börjar nästan gå om Färjestad i hat!

Tänkte på kedjor (igen... hehe)
Vad tycker ni om dessa?
1a:Rödin - Scott - Descheneua
2a:Danielsson - Sallinen - NY/Boqvist
3e:Asklöf - Ölund - Zetterberg
4e:Rohdin - Blomqvist - Solem
13e:Alcén/Mannberg/Forslund
Kommenatar:
Eftersom jag hört så gott om Desch så ser jag gärna honom ihop med parhästarna Anton och Greg som den ledande. I andra Danielsson med Sallinen som jag vet tänker hockey likadant. In med ny spets forward/Boken där och vi har en grym 2a line. Tredje hoppas jag Asken får chansen att visa lite mer offensiv uppsida. Bredvid Ölund som han lirat mycket med förr. Tredje länk där blir Zäta. Som blir ett bra komplement. I fjärde tycker jag vi har ett intressant par om nu Solem skulle få chansen. Då kan Jocke och Samuel vara två riktigt jobbiga spelare för motståndarna. Jacke får centra i fjärde utan press vilket jag tror kan gynna honom. 13e platsen blir nån av Alcén, Mannberg eller Forslund.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: skulle tycka det ser bättre ut om man skiftar Asklöf och Forslund i dessa formationer. Av vad jag förstår så har Zetterberg bra bössa och är bra på att hitta ytor i anfallszon men dålig på rören. medans forslund är riktigt bra på rören men inte världens bästa avslutare. så dem borde ju kunna komplettera varandra bra
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Svårt att ens ha en aning om hur NY, Zetterberg och Descheneua kommer att hålla i SHL men levererar de så ser ju din uppställning fin ut.
Utan NY eller Boqen så ser det rejält tunnt ut i alla fall.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Vore inte Dicken en rätt fin värvning ändå? Tänk er:
Danielsson - Sallinen - Axelsson. Tror nämligen inte Boqvist kommer komma tillbaka...
Lirade inte Dicken och Nicke ihop under Tre Kronor tiden?
Känns som om vi är i behov av en profil som Dicken. Samt att vi saknar en spelare som honom med hans spelstil där han nästan ensam kan vända på matcher. Han har så mycket spel i sig ännu! Han är dessutom en jävla retsticka. Något vi saknade under hela förra säsongen då Grana var borta. Ju mer jag tänker på Axelsson så blir jag mer o mer eggad. Vad tycker ni andra?
Låst ämne