Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1979319

Sv: SILLY SEASON 2019
Har gjort en samantällning på alla lags riktiga Spets.

Brynäs:4st förmodligen Sigalet, Rödin, Scott, Danielsson och eventuellt Boqvist (Dock räknar jag in Söderström och Ölund som intressanta och Sallinen, Jeadon som kan bli bra. Zäta och Lindelöf har jag dåliga vibbar kring.)

DIF:6st. Svedberg, Högström, Hultström, Berglund, Josefsson och förmodligen Bemström. (Sen har dom Alsing, Nilsson, Strandberg, Haga och Guter som ändå vassa också.)

Frölunda:4st. Lash, Lundqvist, Rahkshani, Sundström. (Dock jävligt många fler än oss som är lika bra som exempelvis Ölund)

Färjestad:5st. Svensson, Ejdsell, Leskinen, Ryno, Lindqvist. Förmodligen nån av backarna också. Så säg 6st. Ev så kommer även Steen tillbaka om han inte tar en plats i Nhl kanske även Zetterberg.

HV:4st. Martinsson, Önerud, Holmström, Calof. (Dock lika som Frölunda, jävligt många som är jävligt inrresssnta och bra. Tänker på Johansson, Kinnvall, N.Andersson, Sandin, Sandberg, Ikonen, Camara, Thörnberg, J.Andersson och Fröberg)

Leksand:2st. Zackrisson, Abbott. Dock vet man inte hur Kolan, Ahnelöv, Juvunen, Wännström, Ritola och Fransson står sej. Kan till och med bli riktigt orolig för att Leksands jävlarna hamnar före oss...

LHC:4st. Holös, Little, Lundh, Sörensen.

Luleå:7st. Lassenantti, Gustafsson, Ilomäki, Connolly, Larsson, Olausson, Tyrväinen.

Malmö:4st. Alsenfeldt, Jensen Aabo, Händemark, Komarek. Men många intressanta även här.

Rögle:5st. Curran, Bristedt, Brithén, Zaar, Everberg,

SAIK:3st. Pudas, Lindström, Möller.

Växjö:9st. Fasth, Bodie, Erixon, Rahimi, Pettersson, Gynge, Horák, Shinnimin, Forsbacka Karlsson.

Örebro:4st. Näkyvä, Bromé, Salminen, Stoa.

Orskarhamn tar jag inte ens med. 14platsen känns given.

Tittar man på Brynäs så börjar jag bli rätt orolig innan ens säsongen startat. Allt precis allt måste klaffa för att det inte ska bli ännu en bajs säsong. Sunkan måste visa pondus, Kilas, Andersén måste studsa tillbaka. Rödin och Scott får bara inte gå sönder. ALLA nyförvärv måste leverera det Dacke lov ordnat om. Boqvist och Söderström måste vända hem. Då har vi en liten chans på topp 6. Faller nått av dom ovanstående så blir vi kanske 9-10 igeeeeen.
Jag ser att så väldigt många andra lag har byggt bättre, Har bättre publik (vilket är sjukt viktigt) samt bättre tränare.

Trist att jag kollade detta kan jag själv tycka. För nån månad sen tyckte jag Brynäs kändes rätt vassa. Men efter att ha kikat Eliteprospect och på dom andras lag så blir jag rätt jävla avundsjuk. Ser tre lag som riktiga vassa. Och det är HV, Luleå och Växjö. Sen är det jämt mellan Färjestad, Djurgården, Frölunda och Rögle. Därefter kommer Malmö, Linköping, Brynäs, Skellefteå, Örebro och Leksand få slåss om sista play off platserna.

Min tabell just nu:
1.Luleå
2.Växjö
3.Hv71
4.Frölunda

5.Färjestad
6.Djurgården

7.Malmö
8.Rögle

9.Linköping
10.Brynäs

11.Skellefteå
12.Leksand

13.Örebro
14.Oskarshamn
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Knåpade ihop en tabell jag med. Det är fritt att kommentera 😂😂👍🏻

Frölunda
Luleå
Färjestad
Rögle
Djurgården
Lakers
Skellefteå
LHC
Brynäs
Leksand
HV71
Malmö
Örebro
Oskarshamn
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86:

Köper den där men byt plats på Skellefteå och Malmö. Jag tror Malmö blir säsongens flopp. Leksand blir nog mellan 8-12 beroende på hur vi klarar oss från skador mm 👍🏻
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Är Svedberg spets så måste ju Jocke E vara spets eller rankar du verkligen Svedberg högre?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Ursäkta såg att det även var en annan person som skrivit det, så oklart var det först kom från. I vilket fall som helst verkar det lite väl luddigt för att räkna hem redan nu, som du verkar göra?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Du kanske sett det men är ganska säker på att Calof till HV var ett skämt. Så kanske lite väl tidigt att ha med hans namn i denna typ av jämförelser...
Är tydligen samma person som kom med Berglund till HV o Wännström till Brynäs.

Mrmadhawks reaktion på ryktet, tweeten om ursprungstexten är tyvärr borttagen.
Låst ämne