Brynäs IF

712922 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1979347

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86:

Köper den där men byt plats på Skellefteå och Malmö. Jag tror Malmö blir säsongens flopp. Leksand blir nog mellan 8-12 beroende på hur vi klarar oss från skador mm 👍🏻
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
mattias - 74:
Därför jag tror Malmö hamnar före ett lag som SAIK är också för att jag tycker Peter Andersson är en topp tränare i SHL. Dom har bättre tryck i arenan, vilket alltid är bra.
Sen är det ju mycket som talar för att Alsenfeldt återgien kommer göra en toppen säsong.
Dom har tre intressanta och bra backar i Lerby, Arell och Jensen Aabo. Ekberg och Björk skulle jag kunna byta ut mot våra Lindelöf och Ingman. Tittar man på forwardssidan så är dom faktiskt vassa. Mycket underskattad forwardssida. Komarek kommer snart lira i NHL/KHL. Molin är back in biss och kommer vara bra! Händemark är en riktigt bra center som lirar i Tre Kronor. Sen finns spelare som Hetta, Görtz och C.Persson som garanterat vill studsa tillbaka. Danska trion Meyer, Storm och Jensen kan bli en vass kedja. Sen har man helt klart hela SHL mest underskattade forwards i Johan Olofsson som ständigt levererar. Även Stoffe Forsberg är en riktigt bra och underskattad 4e center. Sylvegård känns som han växer mer o mer för varje säsong.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
mattias - 74:
Därför jag tror SAIK blir årets flopp är för att deras storhetstid verkar gå utför. På två år har man tappat enormt i kvalité. Se på värvningarna dom gjort dom senaste åren som alla floppar. Jensen, Olimb, Alm, Aaltonen, Hedberg, Alvarez.. mm. Dom har minst spets av alla förutom Leksand. Jag ser enbart Pudas samt parhästarna Lindström-Möller som givna spets. Visst dom har ett par intressanta junisar men inget därtill. Plus en trött tränare. Bert har lämnat, vilket jag tror kommer bli en enorm förlust för själva laget och organisationen. Dessutom är Armalis långtidsskadad.
Nej jag tror helt klart SAIK blir årets stora flopp.

Leksand kan mycket väl överraska många. Har ett rätt intressant lag för att vara nykomling.

Örebro hoppas jag och tror kan få mycket mycket svårt!

Linköping, Malmö, Rögle och vårt Brynäs slåss om placeringarna 7-10 är mitt tips.

Topp 6 känns tok givna:Luleå, Växjö, Frölunda, HV, Färjestad och Djurgården. Tror inget annat lag än dessa 6 hamnar före dessa lag.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
mattias - 74: Leksand tror jag hamnar på plats 13
Låst ämne