Brynäs IF

714046 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1981219

Sv: A propósito de nada
Petrov: Ja Sallinen kan bli en lite otippad spets om vi har tur. Jag hade inte räknat med att han skulle vara bättre än ifjol. Jag ville faktiskt inte att de skulle förlänga kontraktet. Vore grymt om han överträffar mina förväntningar.

Om sedan Boqvist vänder hem kan det bli rejält bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Ja, det kan det absolut. Vacklar själv mellan optimism/pessimism inför denna säsong. Om de med litet outnyttjad potential förra säsongen som just Sallinen eller Danielsson börjar leverera så kan det nog gå överraskande bra. Samtidigt så känns det litet bräckligt efter förra säsongen så skulle man tappa tron på det man gör och på nya spelidén så kan det bli riktigt mörkt istället. Om någon ställs på prov nu så är det nog Sundquist. Jag vill gärna tro att han håller måttet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag var inte ett dugg orolig över Jaedon då jag surrat med Molin och han öst lovord om honom. Vilket jag tidigare skrev här på HS.
Men en sån som Sallinen trodde jag inte var så bra. Visst första matchen och mot Läxsand men ändå. Man ser otroligt fina spets kvalitéer som jag glädjer mig åt!
Kommentera