Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1981294

Sv: A propósito de nada
Tjurn : ”För första gången kunde Luleå även redovisa ett positivt resultat för damlaget.”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DansbandsWolf: inkomst "gåvor" 22miljoner kronor den parametern har nog inte många lag
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DansbandsWolf: Varför tror du Luleås damlag kan gå med vinst? För att de går till SM-final varje år och kasserar in publikintäkter från slutspelet och i synnerhet finalen. Och varför går de till SM-final varje år? Därför att de har de bästa spelarna. Och varför har Luleå de bästa spelarna? För att minecraft miljardären betalat - och för att Luleå nu har ryktet om sig att vara den bästa klubben, samt den som kan betala så höga löner att spelare kan vara heltidsanställda och träna på dagen. Och varför kan man det? Svar: Minecraft miljardären.

In summa: Att jämföra Luleå med andra klubbar i SDHL är fullkomligt poänglöst.

Noterbart: Luleå som stad sätter en stolthet i att supporta även damer, se basketlaget etc. Det får man ge dem, sedan har det stödet naturligtvis kryddats kraftigt pga alla faktorer jag nämnt ovan.

Det blir faktiskt väldigt fel när Luleås damtränare eller damansvarig (och media och andra parter) går ut och kritiserar andra SDHL klubbar och deras brist på ambition osv. Lämna Luleå utanför SDHL snacket i och med att de andra klubbarna inte har en minecraft miljardär att luta sig mot.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DansbandsWolf: Vadå vinst? Utan miljardären ingen vinst.
Kommentera