Brynäs IF

713354 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1981731

Sv: A propósito de nada
pekka85: Finns det efterfrågan kommer utbudet alltid att få betalt efter vad efterfrågan kräver. Jag gör verkligen inte åtskillnad mellan könen utan försöker bara belysa att produkten styr alltid!! 

Finns ett tydliga exempel på det här som stavas Svenska damlandslaget i längdskidor. Här har det svängt till tjejernas fördel, just därför att dom levererar mer. Drar till sig mer intresse och genererar fler åskådare live och via media mm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Allt ska vara så jävla genus så det är helt sjukt idag. En fundering, om nu tjejer ska spela på samma villkor som herrar, varför måste tjejer ha galler och inte herrar? Det lär väl vara det mest förnedrande av allt :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: I handbollen är både ersättningar och bonusar lika.
Att damerna tappade SOK ersättningen på grund av uteblivna resultat är ett problem och frågan är ju vem som skall ta kostnaden nu, Förbundet? Sponsorer? Ingen självklarhet att förbundet skall hosta upp men jag det vore rimligt, säg 1000kr om dagen i ersättning till damerna för missad arbetsinkomst. Detta skulle kunna sparas in på minde läger/kortare resor.
Kommentera