Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1981957

Sv: SILLY SEASON 2019
Anders Berg: Finns saker jag både gillar och inte gillar med den laguppställningen. Ingman med Sigalet ska bli jättespännande att se. Ingman var kanske den som jag blev mest positivt överraskad av sist. Hade ingen jättekoll på honom innan. Forslund gjorde inget större avtryck sist. Möjligt att Solem kan passa bättre där.

Kilström och Lundgren är ett dåligt backpar. Fattar inte hur dom tänker där. Två backar ihop med dåliga uppspel blir sällan bra. Alcén i tredjekedjan, nej det ser verkligen inte bra ut. Får redan rysningar av hans treårskontrakt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Är inte heller helt förtjust med Alcen i den kedjan. Samtidigt lär väl han också få sin speltid nu på försäsongen och tror nog att han och Asklöf kan komma att skifta en hel del. Men har spontant svårt att se detta gynna Ölund och Zetterberg, där jag framförallt tycker att Z borde ges bra förutsättningar att komma in i det.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Alcén skall vi ju bara ha i laget, han är en sådan grym pådrivare och retsticka så jag vill verkligen ha honom på isen..
Visst han är inte så duktig på att lira hockey men det är inte de han konkurrerar med heller..
Låst ämne