Brynäs IF

711075 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1982298

Sv: Frölunda-Brynäs 2019-09-14
Petrov:
Står dock att övriga brynäsplatser kommer länkas ut så det bör nog finnas platser där före matchdagen.

Men bokar du via någon supporterklubb kostar biljetten 100 kr bara :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda-Brynäs 2019-09-14
Ny info som står på bskvs hemsida!
Premiären närmar sig! Detta gäller!

Frölunda,Brynäs och Bskv önskar att alla Brynäsare samlas på ett ställe i arenan. Detta för att skapa en trevlig inramning för premiären. Hur ska detta gå till. Jo så här :)


Utöver klackdelen har ett extra stort område på sidorna om klacken reserverats åt enbart Brynäsfans och dessa sittplatser kommer gå att bokas via en särskild länk som Frölunda släpper den 30e då de släpper sina egna biljetter. Vi kommer lägga ut länken så fort vi får den.

På läktaren kommer också ett stort antal premiärflaggor finnas att vifta med innan matchstart. Var inte rädda för att hugga i, all hjälp är välkommen. När matchen väl är igång gäller flaggviftning när spelet är avblåst!! Arenans regler och inget vi kan styra.

Kommer vi ha nån samling innan match? ja faktiskt!! , Denna gång har vi abbonerat O´Learys på Avenyn för bara Brynäsare. Mer detaljer kommer. Alla Brynäsare är välkomna, men vet du med dig att du absolut tänker komma, hör gärna av dig till oss så vi kan få ett hum om antalet som kan tänkas dyka upp.
Kommentera