Brynäs IF

705120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985013

Sv: A propósito de nada
Peja: Nej att kopiera Bulanhockey blir svårt. Som du säger, kopian blir sämre än originalet. Om jag däremot skulle vilja ha tillbaka Bulan till Brynäs? Absolut enligt min mening. Visst är det inte den mest "intelligenta" hockeyn, men jag tyckte vi spelade riktigt underhållande 16/17. Mycket mer underhållande än vad Luleå gjorde den gångna säsongen. Vilket iofs förmodligen berodde på skillnader på spelarmaterial.

Det enda jag kan "klaga" lite på från hans sejour är att det kändes som att vår identitet att släppa upp juniorer blev förlorad. Och det lider vi av än idag tyvärr. Sen om det är hans fel eller Bengtzéns är nog svårt att veta. Men tittar man på Luleå idag så tycker jag man kan se att Bulan kan anpassa sig. Luleås ledning med Skuggan o co. var tydliga direkt när dom anställde Bulan att dom skulle bli bättre på att släppa upp juniorer. Och det tycker jag dom visat. Möjligt att Bulan kände sig mer "skyldig" att göra det i Luleå, hans hemmaklubb osv. I Brynäs körde han mer sitt eget, kortsiktiga race. Bäst spelare för dagen skulle spela. Även om det innebar att en jättetalang som Boqvist fick ställas åt sidan. Och hela den soppan var ju väldigt nära att resultera i att vi tappade honom till en SHL-konkurrent. Men skulle vi få tillbaka Bulan idag, med vår nya ledning med Sundlöv och Dacke, hade ett krav varit från deras sida att ge chansen till juniorer i större utsträckning. Så det hade jag inte varit orolig för om vi hade fått tillbaka honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Bra inlägg, men i frågan om juniorer tror jag det lika mycket beror på att talangfabriken sinat, vilket i sig är oroväckande.
Kommentera