Brynäs IF

705112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985155

Sv: Frölunda-Brynäs 2019-09-14
Rumpelstiltskin: Ja han kommer få spela PP med Rödin & co så han kommer säkert upp i 25+ pinnar.
Men i 5 vs 5 utan Boken iår.. med säg.. Sallinen & Brodecki? Max 15 pinnar i 5 vs 5.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda-Brynäs 2019-09-14
Jag har imponerats av hur pass bra Desch faktiskt är.
Hårt kämpande och det gäller även i hemjobbet vilket inte nödvändigtvis är en självklarhet bland offensivt lagda forwards.

På 8 matcher blev det 5mål( en på straff) och 2-ass(1 andra)
Denna värvning är klockren, och jag hoppas att Brynäs fortsätter att göra ett grundligt scouting-arbete för att i den största mån det går, undvika tilltänkta spetsspelare som floppar, kristo caparouso.
Så creds till Brynäs och Inge. Keep it up.


Tycker Brynäs gjort det mycket bra hittills och jag känner mig hoppfull.
Positiva vindar och en hög målsättning och kravbild på spelare som kanske inte har levererat vad som förväntades förra säsongen.

Gillar MS tydlighet när han säger att spelarna ska känna en stolthet att få representera klubbmärket. Och att spelarna inte ska tro att det går att avrunda sin karriär i Brynäs på ett halvhjärtat sätt.

Om jag jämför detta lag jämfört med förra säsongen, så tycker jag att det känns tryggare/stabilare, mycket tack vare att Brodecki värvades nu på slutet, det behövdes en förstärkning. Så laget inte blir så sårbart vid skador/avstängningar.

Sen så hoppas jag ju självklart att Boqvist joinar, men först och främst önskar jag honom lycka och framgång i Devs och att han tar en plats.

Detsamma gäller Söderström såklart.
Kommentera