Brynäs IF

713106 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985291

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Alcén är en härlig karaktär och en skön SHL profil. Men maken till trubbigare och ihåligare spelare får man leta länge efter. Förstår mig inte på 5 stycken kontrakt i dagens trupp. Det är först då Alcén. Men även Asklöf och Sallinen. Där hade man kunnat hitta bra mycket bättre spelare för dom lönerna. Sen att Bz skrev idiot kontrakt med Andersén och Danielsson är ju en annan historia.. den karln blandade och gav milt sagt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
wiDDing86: Bara en liten parentes eller hur jag ska uttrycka mig är ju att det är synd att man inte kan ha vissa kontrakt i klubben som fungerar likt ett prestationsbaserat. Därav för att bara nämna en som Niclas Lundgren, vars säsong ifjol inte alls var bra - men att han då ligger kvar med en väldigt hög lön.

Sen måste jag bara få en tanke ur mitt huvud - hjälp mig gärna nu ni som vet bättre.
Men efter att Andersén fick matchstraff och avstängning ifjol kontra året innan så fick man ju tillgång till att se vad folk/spelare tjänade.
Var det inte då det kom fram att Andersén hade en lön på 80.000 i månaden och folk här inne tyckte att Bz gjort ett kanonjobb som inte erbjöd Andersén en högre lön när han flyttade hem då det faktiskt var Andersén själv som ville hem. Hur kan den isåfall ligga så högt nu? Det köper inte jag. Jag har ytterst svårt att se att den lönen stämmer på just honom.
Kommentera