Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1987630

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Alltså Lindelöf ser inte sådär jätteimponerande ut men samtidigt är hans siffror de 2 senaste matcherna ganska fina. Också tycker jag det är ganska otroligt skönt att se att spelet är något att bygga vidare på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SvennEG: Lindelöf gör många bra saker i matcherna, men hans långsamhet i uppenbar, vilket förmodligen gör att många får upp ögonen för honom på ett negativt sätt. Tydligt att hans skridskoåkning är långsam men han tillför en hel del också, har hellre honom i laget än Lundgren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SvennEG: Fortsätter förlusterna radas upp kommer vi nog få se gamla goda ”back to basic” Brynäs med sarg ut och igelkottsförsvar igen, precis som Mylingen förutspådde inför säsongen. 2-3 torsk till så känner nog Sunkan att han ligger rätt pyrt till och börjar tumma lite på taktiken. Tanken på att vara ett spelande lag som håller i pucken och för matcherna är trevligt. Frågan är väl om dagens Brynäs har skillsen för det... ?
Förra året gick det käpprätt åt helvete när vi på hemmaplan skulle försöka vara det produktiva laget. Vi fick aldrig utdelning på våra chanser och blev ofta hårt straffade i spelvändningar. Typ som idag...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SvennEG: Vettefan alltså. Skulle vilja ha lite mer statistik för att bedöma honom. Hur ser hans zonstarter ut t.ex? Kan vara att dom ger han ganska sköna minuter att spela, för att dom vet att han är skakig i egen zon.
Kommentera